Инфраструктура

Градска среда

Индустрия

Previous

Next

ПРОФИЛ

БОРЕЛС ЕООД предлага широка гама от продукти за енергетиката от водещи европейски производители, съобразени с търсенето, адаптирани към клиентите и техните изисквания. Фирмата предлага комплексни видове материали за електрически инсталации удовлетворяващи както големите фирми свързани с енергетиката, строителството и транспорта, така и голямата група отделни клиенти купуващи нашата стока. Целта ни е да предоставим решения на нашите клиенти с качествени продукти, на конкурентни цени и своевременно в една все по- конкурентна и взискателна среда.

Нашата дейност е свързана с внос и доставка на:-Апаратура за ниско и средно напрежение -Разединители – Силови трансформатори – Апаратура за управление и сигнализация – Автоматизация и контрол на НН – Системи за умна къща – Измервателни трансформатори СрН -Трансформатори НН – Петерсонови бобини – Взривозащитена апаратура и др.

Предлаганите от нас изделия се отличават с висока надеждност, гъвкавост, дълъг експлоатационен период и конкурентни цени.

Вие може да се доверите на нас за решенията на вашите специални технически проблеми, които анализираме и намираме решения съобразени с Вашата индивидуална молба.

В нашето богато предложение можете да намерите:

Комутационна апаратура за НН и СрН

Измервателни трансформатори за НН

Сигнални лампи

Бутони за управление

Указатели

Крайни изключватели

Комутационна апаратура

Предпазители за НН

Взривозащитена апаратура

Прахозащитена  апаратура

Водозащитена апаратура

Инсталационна техника

Повиквателни системи

Силови трансформатори

Трифазна компенсация

Шунтови реактори

Петерсонови бобини

Разединители за външен монтаж

Разединители за вътрешен монтаж

Трансформатори НН